3 polisi yaralayan terörist yakalandı

Diyarbakır'da çaldıkları araçla 3 polisi yaralayan teröristlerden 1'i daha yakalandı. Diyarbakır Valiliği'nce yapılan açıklamada, merkez Bağlar ilçesinde 27 Kasım'da 3 polisin yaralandığı olaya karıştığı tespit edilen teröristlerden 1'inin daha yakalandığ

3 polisi yaralayan terörist yakalandı

Diyarbakır'da çaldıkları araçla 3 polisi yaralayan teröristlerden 1'i daha yakalandı.

Diyarbakır Valiliği'nce yapılan açıklamada, merkez Bağlar ilçesinde 27 Kasım'da 3 polisin yaralandığı olaya karıştığı tespit edilen teröristlerden 1'inin daha yakalandığı bildirildi. Açıklamada, "Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin yan sokağı olan 1204'üncü sokak içerisinde devriye görevi ifa etmekte olan Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekip aracına yönelik, beyaz renkli bir araç içerisinden kimliği belirsiz şahıslar tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı, ekip aracı içerisinde bulunan emniyet görevlilerinin karşılık vermesi sonucu çatışma meydana geldiği, çatışma neticesinde, 3 polis memurunun yaralandığı, bir bölücü terör örgütü mensubunun ölü olarak ele geçirildiği ve olaya karışan diğer şahıs ve/veya şahısların da kaçtığı bilinmektedir. Bahse konu olayın aydınlatılmasına yönelik olarak devam eden çalışmalarda, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğünce yapılan incelemelerde, araç içerisinde parmak izi tespit edilen bir şahıs, bugün saat 09.20 sıralarında, ilimiz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Bağlar ilçesi Sunay Caddesi Koşuyolu Parkı civarında yakalanmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler