3 PKK'lı öldürüldü

 Tunceli'de dün gece iki karakola eş zamanlı düzenlenen, 1 askerin şehit olduğu 8 askerin yaralandığı saldırıdan sonra başlatılan operasyonda, 3 PKK'lı öldürülürken, PKK'lıların yardım gitmesin diye karakol yollarına döşedikleri 100'er kilo ağırlığında ik

3 PKK'lı öldürüldü

 

Tunceli'de dün gece iki karakola eş zamanlı düzenlenen, 1 askerin şehit olduğu 8 askerin yaralandığı saldırıdan sonra başlatılan operasyonda, 3 PKK'lı öldürülürken, PKK'lıların yardım gitmesin diye karakol yollarına döşedikleri 100'er kilo ağırlığında iki patlayıcı düzeneği güvenlik güçleri tarafından imha edildi.
 
Operasyon nedeniyle sabah saatlerinde kapatılan Tunceli-Erzincan karayolu ise, patlayıcıların etkisiz hale getirilmesinin ardından kontrollü olarak trafiğe açıldı.
 
Tunceli ile Nazimiye ilçeleri arasında yer alan 2 Jandarma karakoluna dün akşam eş zamanlı saldırarak 1 askeri şehit eden ve 8 askeri yaralayan PKK'lıların etkisiz hala getirilmesi için başlatılan hava destekli operasyon sürüyor. Operasyon kapsamında çıkan çatışmada, 3 PKK'lı öldürülürken, iki karakola karadan takviye birlikler gitmesin diye yola döşenen 100'er kilo ağırlığındaki iki patlayıcı düzeneği ise, güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Patlayıcıların imha edilmesinden sonra sabah saatlerinden kapatılan Tunceli-Erzincan karayolu ise kontrollü olarak trafiğe açıldı. Bölgede başlatılan operasyonun hava destekli sürdüğü belirtildi.
 
BOMBA YÜKLÜ ARAÇ BULUNDU
 
Güvenlik güçleri yaptıkları operasyonlarda Şehit Mehmet Jandarma Karakolu yakınlarında bugün buldukları şüpheli ve terk edilmiş bir araçta arama yaptı. Aramada aracın içinde bomba düzeneği tespit edildi. Bölgeye frenaks karıştırıcı Jammer'li araçlar ve bomba uzmanları gönderilerek, patlayıcının etkisiz hale getirilmesine çalışılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler