3 parti tutuklu vekiller konusunda uzlaştı

AK Parti, CHP ve BDP milletvekillerinden oluşan çalışma grubu, tutuklu ve hükümlü milletvekilleri için Anayasa değişikliği yapılması konusunda toplantı yaptı.Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, CHP Konya M

3 parti tutuklu vekiller konusunda uzlaştı

AK Parti, CHP ve BDP milletvekillerinden oluşan çalışma grubu, tutuklu ve hükümlü milletvekilleri için Anayasa değişikliği yapılması konusunda toplantı yaptı.

Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart ve BDP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan katıldı.

Şentop, toplantıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Daha önceki toplantıda anlaştığımız, Anayasa değişikliği gerektiren konuda bir metin vardı, o metin üzerinde görüşme yaptık ve mutabakatımızın devam ettiğini belirttik. Bundan sonra grup başkanvekilleri biraraya gelecek, konuşacak" dedi.

"Siz bir daha biraraya gelecek misiniz?" sorusuna Şentop, "Duruma bağlı, grup başkanvekilleri bir görüşsün" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler