3. Köprüde selfie !

Boğaz'ın 3. köprüsüne gizlice giren 2 genç, "350 metre" yükseklikte selfie çekti.3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitimine az bir zaman kala Pavel Smirnov ve Özcan İpar isimli 2 genç köprüye çıkmaya karar verdi. Hazırlıklarını tamamlay

3. Köprüde selfie !

Boğaz'ın 3. köprüsüne gizlice giren 2 genç, "350 metre" yükseklikte selfie çekti.

3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bitimine az bir zaman kala Pavel Smirnov ve Özcan İpar isimli 2 genç köprüye çıkmaya karar verdi. Hazırlıklarını tamamlayan gençler önce şantiye alanına gizlice girdiler ardından köprüye tırmandılar. Gençler köprünün merdivenlerinin tek tek çıktıkça saniye saniye kayda aldıkları görüntülerde, dev tankerler adeta kağıt gibi gözüktü. Hiçbir ekipman ve güvenlik önlemi almadan vince çıkan gençler çıplak elle bulutlara kadar ulaştı. Manzaranın keyfini çıkaran gençler, 350 metre yükseklikte selfie çekmeyi de ihmal etmedi. Gençler o anları saniye saniye kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem