3 kişiyi öldürüp kendini vurdu!

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde Metin Atik isimli kişi boşandığı eski eşi ile kayınpeder ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar etti.Sabah saatlerinde yaşandığı belirtilen olayda Metin Atik bir süre önce boşandığı eşinin Birnevler Mahallesi'ne gitti. Ati

3 kişiyi öldürüp kendini vurdu!

Tokat'ın Turhal İlçesi'nde Metin Atik isimli kişi boşandığı eski eşi ile kayınpeder ve kayınvalidesini öldürdükten sonra intihar etti.

Sabah saatlerinde yaşandığı belirtilen olayda Metin Atik bir süre önce boşandığı eşinin Birnevler Mahallesi'ne gitti. Atik burada bir süre önce boşandığı eşi Sevgi Ulu ile eski kayınpederi 63 yaşındaki Alaattin Ulu ve eski kayınvalidesi 60 yaşındaki Emine Ulu'yu tabancayla vurarak öldürdü. Alınan ilgilere göre eski damat daha sonra silahı kendisine ateşleyerek intihar etti. Akşam saatlerinde fark edilen olay sonrası girilen evde polis ekipleri 4 ceset ile karşılaştı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem