3 ilde peş peşe deprem meydana geldi

Dün saat 22,52 'de merkez üssü Pülümür ilçesi olan 4,3 büyüklüğündeki deprem ile sallanan Tunceli'nin ardından bu sabah saatlerinde iki il daha meydana gelen depremler ile sarsıldı.Bu sabah meydana gelen depremlerden ilki saat 03.25'te Şanlıurfa'nın Ceyla

3 ilde peş peşe deprem meydana geldi

Dün saat 22,52 'de merkez üssü Pülümür ilçesi olan 4,3 büyüklüğündeki deprem ile sallanan Tunceli'nin ardından bu sabah saatlerinde iki il daha meydana gelen depremler ile sarsıldı.

Bu sabah meydana gelen depremlerden ilki saat 03.25'te Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 4,2 şeklinde kendini hissettirdi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 03.25'te merkez üssü Ceylanpınar ilçesi olan 4,2 büyüklüğünde sarsıntı yerin 22,36 kilometre altında gerçekleşti.

Şanlıurfa'da meydana gelen depremin hemen ardından bu sefer de Hatay sallandı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, saat 04.02'de merkez üssü Yayladağ ilçesi olan yer sarsıntısı kaydedildi.

Deprem yerin 26,45 kilometre altında gerçekleşti.

iki_ilde_pes_pese_deprem_meydana_geldi_1423549727_7605.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem