3. havalimanı inşaatında şok!

Akpınar Köyü'nde 3. Havalimanı inşaat alanına dolgu toprağı temin edilen şantiye alanında bir iş makinasi, içindeki operatörüyle birlikte gölete uçtu.Kazada iş makinesi tamamen sulara gömüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipler

3. havalimanı inşaatında şok!

Akpınar Köyü'nde 3. Havalimanı inşaat alanına dolgu toprağı temin edilen şantiye alanında bir iş makinasi, içindeki operatörüyle birlikte gölete uçtu.

Kazada iş makinesi tamamen sulara gömüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri iş makinasi operatörünü kurturmak için çalışmalara başladı.

KAZA ALANINA GİRİŞ HABERCİLERE YASAK

Öte yandan olayın duyulmasının ardından olay yerine giden haberciler, Jandarma ve şirketin güvenlik görevlileri tarafından kazanın yaşandığı alana sokulmuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler