3 büyük kentte terör operasyonu

Terörle Mücadele ekipleri Pendik'te önceden belirledikleri adreslere saat 05.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda zırhlı araçta kullanıldı. Çelik yeleklerini giyen polisler baskın yapılan adreslerin çevresinde güvenlik önl

3 büyük kentte terör operasyonu

Terörle Mücadele ekipleri Pendik'te önceden belirledikleri adreslere saat 05.00 sıralarında eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda zırhlı araçta kullanıldı. Çelik yeleklerini giyen polisler baskın yapılan adreslerin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda baskın yapılan evlerde emniyet ekipleri aramalar yaptı. Operasyona ilişkin detaylı bilgi verilmedi.

BAŞKENT'TE PKK OPERASYONU

Başkentte bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik sabah saatlerinde operasyon düzenlendi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesinde başta olmak üzere önceden belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda silah ele geçirildiği görülürken haklarında yakalama kararı olan şüpheliler gözaltına alındı. Operasyon sürüyor.

İZMİR'DE ÖZEL HAREKATLI ŞAFAK OPERASYONU

İzmir'in 3 ilçesinde eş zamanlı başlatılan terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG-H'ye yönelik başlatılan operasyon devam ediyor.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saatlerinde, terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması YDG-H için Buca, Karabağlar ve Konak'ta eş zamanlı operasyon başlattı. Operasyona, özel harekat, çevik kuvvet ekipleri ve TOMA araçları da destek oldu. Helikopter destekli operasyonda bir çok adreste aramaların devam ettiği, gözaltıların olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem