3 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

Mersin'in Mut ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Mersin'i Konya iline bağlayan Mut- Silifke Karayolu 1 saat trafiğe kapatıldı.Alınan bilgiye göre kaza ilçeye bağlı Köselerli Mahallesi Mut- Silifke karayolunda meydan

3 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

Mersin'in Mut ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Mersin'i Konya iline bağlayan Mut- Silifke Karayolu 1 saat trafiğe kapatıldı.

Alınan bilgiye göre kaza ilçeye bağlı Köselerli Mahallesi Mut- Silifke karayolunda meydana geldi. Mut- Silifke istikametine gitmekte olan Hasan Yalçın yönetimindeki 33 VU 411 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan İsmail Durur yönetimindeki 42 JD 892 plakalı otomobil ve İsmail Kurt'un kullandığı 34- LU-1452 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, kazanın yaşandığı alanı dubalarla 1 saat kapatarak başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Otomobilde bulunan yaralıları Mut Belediyesi'ne ait kurtarma ekipleri aracı keserek çıkarmak zorunda kaldı.

Kazada Sürücü İsmail Durur ve İsmail Kurt yara almadan kurtulurken, otomobil sürücüsü Hasan Yalçın, araçta bulunan Ayşe Yalçın, Kezban Gök ve Emine Durur, yaralı olarak 112 ambulanslarla Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaklaşık 1 saat Mut- Silifke karayolu trafiğe kapatıldı. 2 kilometreyi bulan araç kuyruğu kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasıyla son buldu.

Özellikle kazanın yoğun olduğu bir bölge olduğunu söyleyen vatandaşlar, Silifke- Mersin ve Karaman mut arasının çift yönlü yol olduğunu ve Mut Silifke karayolunun ise hala yıllardan beri tek yönlü olması sebebiyle sık kazaların meydana geldiğini ve 2 gün içinde 2 kazada 14 yaralı ve 1 ölümün olduğunu ifade ederek, bir an önce yetkililerin bu karayolunu da çift yönlü yola çevirmelerini istediler.

Kazayla ilgili soruşturma başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler