3 ablasıyla da birlikte olunca vurdu

Kepez İlçesi Ulus Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Güneş Aslan Apartmanı’nda meydana gelen olayda., iddiaya göre K.T., 24 yaşındaki ablası A.T. ile birlikte Burdur’dan Antalya’ya gelerek 6 aydır Osman A. ile nikahsız yaşayan ve 5 aylık hamile

3 ablasıyla da birlikte olunca vurdu

Kepez İlçesi Ulus Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde bulunan Güneş Aslan Apartmanı’nda meydana gelen olayda., iddiaya göre K.T., 24 yaşındaki ablası A.T. ile birlikte Burdur’dan Antalya’ya gelerek 6 aydır Osman A. ile nikahsız yaşayan ve 5 aylık hamile olan diğer ablası 27 yaşındaki H.T.’yi ziyaret etti.

"DİĞER KARDEŞLERİMLE BİRLİKTE OLDUN MU?"

Osman A.’nın küçük ablasına yakınlığını fark eden K.T., "Diğer kardeşimle de birlikte oldun mu?" diye sordu. "Evet" yanıtını alınca öfkelenen Kadir T., Osman A.’nın cep telefonunu incelemeye başladı.

K.T. telefonda ablaları H.T., A.T. ve Burdur’da oturan diğer ablası 29 yaşındaki G.T.’nin de aralarında bulunduğu onlarca kadına ait çıplak fotoğrafların bulunduğunu gördü. Çılgına dönen Kadir T., evin yatak odasından Osman A.’ya ait tabancayı alarak rastgele ateş etmeye başladı.

ÖNCE VURDU, SONRA TAKSİYLE HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Kurşunlardan 3’ü Osman A.’nın 2 kol ve bir bacağına isabet ederek yaraladı. Yaralıya önce evde ablalarıyla birlikte pansuman yapan Kadir T. daha sonra taksi ile Osman A.’yı yakında bulunan özel bir hastaneye götürdü.

Burada Osman A.’nın şikayeti üzerine güvenlik görevlileri tarafından yakalananan Kadir T. hastaneye çağırılan polislere teslim edildi. Osman A. ise yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Osman A.’nın hastanedeki tedavisi sürerken Kadir T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. 

’CİNLERİM VAR’ DEYİP İLİŞKİYE GİRMİŞ 

Osman A.’nın kendisine ait cinler olduğunu söyleyerek hasta oldukları gerekçesiyle kendisine gelen kadınları kandırarak cinsel ilişkiye girdiği, 3 kız kardeşle de yine aynı yöntemle tanışıp birlikte olduğu belirtildi. 

Polis telefonda bulduğu onlarca kadına ait çıplak görüntüye el koyarken soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler