29 Ekim resepsiyonlarında bir ilk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez ev sahipliği yapacağı, 29 Ekim resepsiyonu için davetiyeler gönderilmeye başlandı. Atatürk Orman Çiftliği arazisinde Başbakanlık binası olarak inşa edilen, ancak Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Cu

29 Ekim resepsiyonlarında bir ilk
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk kez ev sahipliği yapacağı, 29 Ekim resepsiyonu için davetiyeler gönderilmeye başlandı.
 
Atatürk Orman Çiftliği arazisinde Başbakanlık binası olarak inşa edilen, ancak Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Cumhurbaşkanlığı olarak kullanılacağı açıklanan yeni Cumhurbaşkanlığı yerleşkesi, 29 Ekim resepsiyonuna ev sahipliği yapacak. 
 
Erdoğan çiftinin isminin yazdığı davetiyelerde adres olarak, "Cumhurbaşkanlığı (Beştepe)" ifadesi yer aldı. Erdoğan'ın da bu tarihe kadar hizmet binası olarak kullanılan Çankaya Köşkü'nden yeni Cumhurbaşkanlığı'na taşınması bekleniyor.
 
Erdoğan çifti 29 Ekim törenlerine yönelik davetiyeleri göndermeye başladı. Milletvekilllerine gönderilen davetiyede 29 Ekim'deki kabul töreninin adresinin değiştiği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler