281 kaçak yakalandı

Edinilen bilgiye göre, bölgede operasyonlarını sürdüren Ayvacık Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ayvacık'ın Behramkale köyü Yeşil Liman mevkiindeki arazide operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na ge

281 kaçak yakalandı

Edinilen bilgiye göre, bölgede operasyonlarını sürdüren Ayvacık Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Ayvacık'ın Behramkale köyü Yeşil Liman mevkiindeki arazide operasyon düzenledi.

Yapılan operasyonda yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapma hazırlığındaki aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Suriye uyruklu 207 sığınmacı yakalandı. Diğer operasyonda ise Büyükhusun köyü altında zeytinlikler arasına gizlenmiş 18 Afganistan uyruklu kaçak yakalandı.

Kaçaklar otobüsler vasıtasıyla jandarma karakoluna götürülürken, sığınmacılarla beraber 2 insan kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı. Ayvacık Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yol kontrolü sırasında da bir otobüs içerisinde 56 Suriye ve Afgan uyruklu kaçak yakaladı. İlçe genelinde toplam 281 kaçak yakalanırken, yabancı uyruklularla beraber çok sayıda can yeleği de ele geçirildi.

Jandarma ekipleri bölgede operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

281 kaçak yakalandı

281 kaçak yakalandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem