28 Şubat'ta 5. dalga

Bugüne kadar 4 dalga ile gerçekleştirilen 28 Şubat operasyonunda 5. dalga da geldi. Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir ve Muğla'nın da aralarında bazı kişiler hakkında gö

28 Şubat'ta 5. dalga

Bugüne kadar 4 dalga ile gerçekleştirilen 28 Şubat operasyonunda 5. dalga da geldi. Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında Ankara, İstanbul, İzmir ve Muğla'nın da aralarında bazı kişiler hakkında gözaltı kararı olduğu bildirildi. 

6 ASKER SAVCILIĞA ÇAĞRILDI

4'ü emekli orgeneral 6 asker savcılığa çağrıldı. İzmir'de bir Koramiral gözaltına alınırken, savcılığa çağrılan isimler arasında Emekli Orgeneral Teoman Koman da var.

Gözaltına alınan Emekli Korgeneral Vural Avar Ankara'ya götürülüyor..

Öte yandan Balyoz Davası kapsamında tutuklu bulunan Emekli Orgeneral Çetin Doğan da 28 Şubat operasyonu kapsamında ifade verecek..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem