28 Şubat soruşturmasında flaş!

28 Şubat soruşturması kapsamında ifadesi alınan 15 kişi adliyeye sevk edildi.

28 Şubat soruşturmasında flaş!

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat soruşturması kapsamında gözaltına alınan zanlıların adliyeye sevki işlemi sürüyor.

28 Şubat soruşturması kapsamında 31 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, 28 kişi gözaltına alınmış, yurt dışında oldukları belirlenen 3 kişi ise bulunamamıştı. Aralarında emekli Orgeneral Çevik Bir'in de bulunduğu gözaltına alınan 28 zanlının ifadeleri dün Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde alınmaya başlanmıştı.

Polis, zanlıların ifadesini almaya alt rütbeli askerlerden başlamıştı. İfade işlemleri tamamlanan 15 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. 15 kişiden önce 7'si, daha sonra da 8'i Ankara Adliyesi'ne getirildi. Son getirilen zanlılarla birlikte adliyeye getirilen zanlı sayısı 15 oldu. Gözaltına alınan 31 zanlıdan 16’sının ise yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem