28 ilde 167 kişi hakkında gözaltı kararı!

Ankara, İzmir, Antalya ve Aydın başta olmak üzere 28 ilde terör örgütü DHKP-C adına faaliyet gösteren 'Devrimci Memur Hareketi' grubuna yönelik operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 167 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. İzmir, Antalya ve Aydın'

28 ilde 167 kişi hakkında gözaltı kararı!

Ankara, İzmir, Antalya ve Aydın başta olmak üzere 28 ilde terör örgütü DHKP-C adına faaliyet gösteren 'Devrimci Memur Hareketi' grubuna yönelik operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında 167 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

 
İzmir, Antalya ve Aydın'da DHKP-C adına faaliyet gösterdiği ileri sürülen Devrimci Memur Hareketi'ne yönelik düzenlenen operasyonda, 15 kişi gözaltına alındı.
 
İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucu, DHKP-C adına faaliyet gösterdiği ileri sürülen Devrimci Memur Hareketi'ne (Kamu Emekçiler Cephesi) yönelik operasyon düzenledi.
 
Operasyon sonucu, İzmir merkezde 7, Torbalı ilçesinde 2, Tire ilçesinde 1, Antalya'da 2 ve Aydın'da 3 olmak üzere toplam 15 kamu görevlisi, gözaltına alındı.
 
BURSA'DA 16 GÖZALTI
 
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün başlattığı DHKP-C Operasyonu kapsamında devlet memuru olduğu öne sürülen 16 kişi bu sabah evlerinde gözaltına alındı.
 
Bursa polisi bu sabah başlattığı eş zamanlı operasyon ile DHKP-C sempatizanı ve üyesi olduğu öne sürülen 16 kişiyi, düzenlenen eş zamanlı operasyon ile evlerinde gözaltına aldı.
 
Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlıların sorgulamalarına gün içersinde başlanması bekleniyor. Yetkililer çağrılacak olan bazı kişilerin ifadelerine başvurulacağını hedeflerindeki ismin ise gözaltına alınan 16 kişi olduğunu açıkladılar.Zanlıların sorgulamalarının ardından adliyeye çıkartılması bekleniyor.
 
Operasyon kapsamında 28 ilde toplam 167 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı öğrenildi.
 
KESK GENEL MERKEZİ'NDE ARAMA
 
Sabah başlatılan DHKP-C operasyonu kapsamında Ankara'da KESK Genel merkezinde arama yapılıyor.
 
Ankara'da da polis birçok adreste arama yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem