26 gündür kayıp iki kız kardeşten hala haber yok

Adıyaman'da 26 gün önce ortadan kaybolan iki kız kardeşin evinde gözyaşı sel olurken, tedirgin bekleyiş sürüyor.Adıyaman'da 26 gün önce lise 2. sınıf öğrencisi Kübra Nur Bulut (17) ve kız kardeşi ilköğretim 8. sınıf öğrencisi Tuba Bulut (14), bilgisayar k

26 gündür kayıp iki kız kardeşten hala haber yok

Adıyaman'da 26 gün önce ortadan kaybolan iki kız kardeşin evinde gözyaşı sel olurken, tedirgin bekleyiş sürüyor.

Adıyaman'da 26 gün önce lise 2. sınıf öğrencisi Kübra Nur Bulut (17) ve kız kardeşi ilköğretim 8. sınıf öğrencisi Tuba Bulut (14), bilgisayar kursuna başlamak için çıktıkları evlerine bir daha dönmedi. Kayalık Mahallesi 2448. Sokak'taki evlerinden çıktıktan sonra Halk Eğitim Merkezi'ne giden ve geri dönüş yolunda ortadan kaybolan iki kız kardeşten haber alınamıyor. Bulut Ailesi'nin en büyük iki çocuğu olan kızların eve dönerken kaybolması, evden elbise, kimlik, para almamaları kaçırılma ihtimalini güçlendiriyor. Polis ekipleri bu yönde başlattıkları çalışmayı sürdürüyor.

Çocuklarının hiçbir probleminin olmadığını ve arkadaş kurbanı olduklarını öne süren aile, kızlarının PKK veya IŞİD tarafından kaçırılmış olabileceğini iddia etti. Zaman zaman baygınlık geçiren acılı anne Yasemin Bulut, "Kimseden şüphelenmiyorum ama tuzla buz olmaları beni ister istemez tabi ki korkutuyor. Çocukların başına bir şey mi geldi? Birileri mi götürdü? Bizi sevmeyen mi götürdü? Arkadaş kurbanı mı oldu? Sesimi duyuyorlarsa bir şekilde bana ulaşsınlar. Onları çok özledim. 26 gündür onlarsız yatıyorum. Nefes alamıyorum. Nasıl gidilmişse, ne yapılmışsa hiç umurumda değil, sadece onları istiyorum. Bana çocuklarımı verin ne olursunuz. Kim yardım edecekse Allah rızası için çocuklarımı bana getirsin. Vicdanı olan insan çocuklarıma zarar vermeden bana göndersin" dedi.

Kızlarının kandırıldığını iddia eden baba İmam Bulut ise, "Bizim çocuklarımızla bir sıkıntımız, bir sorunumuz asla yoktu. Bütün emniyet teşkilatıyla bunu paylaştım, sayın savcımızla da paylaştım. Benim kızlarım arkadaş kurbanı oldular. Kimler tarafından beyinleri yıkandıysa, benim kızlarımın beynini yıkadılar. IŞİD de olabilir, PKK terör örgütü de olabilir, mafya da olabilir. Bütün ihtimaller vardır. Kızlarıma buradan sesleniyorum; yavrum beni duyuyorsanız eğer sizleri çok seviyorum. Bir an önce eve dönmenizi istiyorum. 26 gündür dayanacak gücümüz kalmadı artık. Sizleri çok seviyorum biliyorsunuz. Sizin için ne mücadeleler yaptım, sizleri büyütmek için okutmak için nelere katlandım yavrum bunu biliyorsunuz. Eğer duyuyorsanız biran evvel eve dönmenizi istiyorum. 155'i arayın yavrum. Zor durumdasınız biliyorum, kendiniz gitmediniz, size güveniyorum yavrum, sonsuza kadar güveniyorum. Arkadaş kurbanı oldunuz yavrum. Başımın tacısın; ne şekil dönerseniz dönün çocuklarımsın ve sizi kabul ediyorum. Bağrıma basacağım, başımın tacı edeceğim. Evinize dönün yavrum. Çocuklarımı görenlerin 0532 268 2604 nolu telefona bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

Yetkililer ise, kaybolan kızları görenlerin 155'e bildirmelerini istedi.

26 gündür kayıp iki kız kardeşten hala haber yok

26 gündür kayıp iki kız kardeşten hala haber yok

26 gündür kayıp iki kız kardeşten hala haber yok

26 gündür kayıp iki kız kardeşten hala haber yok

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler