’2500 TL benim mazotuma yetmez’ evlendi

Evleneceksen Gel programında "2500 TL benim aracımın mazotuma yetmez" sözüyle gündeme oturan gelin adayı, sonunda muradına erdi.Yeni yayın döneminde Star TV ekranlarında devam eden Uğur Aslan ve Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelen "Evleneceksen Gel" prog

’2500 TL benim mazotuma yetmez’ evlendi

Evleneceksen Gel programında "2500 TL benim aracımın mazotuma yetmez" sözüyle gündeme oturan gelin adayı, sonunda muradına erdi.

Yeni yayın döneminde Star TV ekranlarında devam eden Uğur Aslan ve Seda Sayan'ın sunumuyla ekrana gelen "Evleneceksen Gel" programında çok konuşulan gelin Çiğdem Hanım adayı sonunda muradına erdi. Damat adayı Özer ile Çiğdem Hanım nişanlandı. "2500 TL benim mazotuma yetmez" diyen gelin adayın ın kolundaki bilezikler dikkat çekti. Canlı yayında nişanlanan çiftin şarkılarını da Uğur Aslan seslendirdi .

ÇOK KONUŞULAN GELİN ADAYI OLMUŞTU

Geçtiğimiz günlerde Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunduğu "Evleneceksen Gel" programına katılan gelin adayı talibinin maaşını az bulunca inanılmaz tepkiler vermişti. Gelin adayı Çiğdem Hanım'ın bu tepkileri kısa sürede sosyal medyada en çok izlenen görüntü olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem