24 Askerimiz şehit oldu!

Çukurca'yı gece saat 01:00'de baskın düzenleyen PKK'lı teröristler uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla saldırdı. Sabahın ilk ışıkları ile yüreğimizi yakan tablo ortaya çıktı: 24 şehit var 18 asker de yaralı.Kekliktepe mevkii'nde çatışmalar sabaha dek büt

24 Askerimiz şehit oldu!

Çukurca'yı gece saat 01:00'de baskın düzenleyen PKK'lı teröristler uzun namlulu tüfek ve roketatarlarla saldırdı. Sabahın ilk ışıkları ile yüreğimizi yakan tablo ortaya çıktı: 24 şehit var 18 asker de yaralı.

Kekliktepe mevkii'nde çatışmalar sabaha dek bütün şiddeti ile sürdü. Kaynaklar bölgedeki çatışmanın yer yer sürdüğünü belirtiyor. Askeri birlikler sıcak takibe geçti ve teröristleri Irak'ta da takip ediyor.
Genelkurmay Başkanı bölgeye hareket etti. Çevrede hava harekatı başlatıldı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü mensupları emniyet ve jandarma binalarına ateş açtı.

 PKK'lıların askeri birliğe roketatarlı silahlarla saldırdığı belirtiliyor.

 Ağırlıklı olarak tugaya dönük saldırı sırasında yardım gelmemesi için tüm askeri ve polis noktaları da ateş altında tutuldu.

 Şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bölgeden ulaşan bilgiler yaralılar arasında durumu ağır olanların bulunduğu ve şehit sayısının artabileceği bilgisi geliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler