224 kişiyi taşıyan yolcu ucağı kayboldu

Mısır Başbakanlık ofisi Mısır'dan Rusya'ya giden ve 224 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Sina Yarımadası'nda düştüğünü açıkladı. Aancak Mısır havayolu yetkilileri  ise uçağın Türk hava kontrol yetkilileri ile temas kurduğunu duyurdu.   Rusya'ya giden uçakla

224 kişiyi taşıyan yolcu ucağı kayboldu
Mısır Başbakanlık ofisi Mısır'dan Rusya'ya giden ve 224 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Sina Yarımadası'nda düştüğünü açıkladı. Aancak Mısır havayolu yetkilileri  ise uçağın Türk hava kontrol yetkilileri ile temas kurduğunu duyurdu.
 
Rusya'ya giden uçakla irtibatın, Şarm El Şeyh kentinden kalkışından kısa süre sonra Sina Yarımadası üzerinde kesildiği belirtildi.
 
Yetkililer, Kogalymavia Havayolları'na ait Airbus A-321 tipi yolcu uçağında çoğunlukla Rus turistlerin bulunduğunu ve arama çalışmalarının başlatıldığını söyledi.
 
'UÇAK, TÜRK HAVA KONTROL YETKİLİLERİ İLE TEMAS KURDU İDDİASI'
 
Mısır hava trafiği yetkilisi Ayman el Mukaddam, uçağın Türk hava kontrol yetkilileri ile temas kurduğunu açıkladı. Mukaddam, " Rus havayolunun yetkilileri bize, irtibatımızın kesildiği uçağın güvende olduğu ve şu anda Türk hava sahasından geçtiği bilgisini verdi" açıklamasını yaptı. Ancak bu açıklamadan dakikalar sonra Mısır Başbakanlığı, 'uçağın Sina Yarımadası üzerinde düştüğünü' duyurdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem