2014'teki Cumhurbaşkanı kim!

AK Parti Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesinin önünü AK Parti'nin milletin desteğiyle açtığını söyledi.GÜL GİBİ LALE GİBİ C

2014'teki Cumhurbaşkanı kim!

AK Parti Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Bursa Milletvekili Bülent Arınç, Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesinin önünü AK Parti'nin milletin desteğiyle açtığını söyledi.
GÜL GİBİ LALE GİBİ CUMHURBAŞKANINI SEÇECEK

Başbakan Yardımcısı Arınç, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili şunları söyledi: "İnşallah ömrümüz olursa, şu kadar gün sonra süresini söylemeyeyim, bu millet sandığa gidecek ve inşallah gül gibi, lale gibi, sümbül gibi cumhurbaşkanını seçecek."
DUR AÇIK ETME HER ŞEYİ KERATA

Salonda alkışlar arasında bir partilinin Tayyip Erdoğan diye bağırması üzerine Arınç, "Dur, açık etme her şeyi kereta." diye karşılık verdi.
BAK SADECE GÜL DEMEDİM

Arınç daha sonra eski AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul'a dönerek, "Bak sadece gül gibi demedim ha... Sümbülleri, laleleri ekledim. Ne olur ne olmaz. Millet başka şeyden hava kapmasın. Allah'ın izniyle seçeceğiz." ifadesini kullandı.

Türkiye'yi güzel günlerin beklediğini dile getiren Arınç şöyle devam etti:
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ÇOCUKLAR

"Güzel günler yakın, güzel günler göreceğiz çocuklar. Güneşli güzel günler. Bunları ta 2007'de cumhurbaşkanlığı seçiminde söylemiştim. Birileri huylanmıştı, ne demek istiyor diye. Dediklerim bir bir çıkıyor hamdolsun. Güneşli güzel günler geliyor. Bu zorlukları da aşacağız, sıkıntılardan kurtulacağız. Allah'ın izniyle Türkiye, cennet vatanımız en güzel, en doğru, en iyi günleri görecek. O günlerle daha nice bayramlar yaşayacak."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler