200 kilo bomba imha edildi

 Tunceli’de düzenlenen, 1 askerin şehit olduğu 8 askerin yaralandığı saldırıdan sonra başlatılan operasyonda, 3 PKK’lı öldürüldü. PKK’lıların yardım gelmesini engellemek için karakollara giden yollara döşedikleri 100’er kilo ağırlığında iki patlayıcı düze

200 kilo bomba imha edildi

 

Tunceli’de düzenlenen, 1 askerin şehit olduğu 8 askerin yaralandığı saldırıdan sonra başlatılan operasyonda, 3 PKK’lı öldürüldü. PKK’lıların yardım gelmesini engellemek için karakollara giden yollara döşedikleri 100’er kilo ağırlığında iki patlayıcı düzeneği güvenlik güçleri tarafından imha edildi.
 
Güvenlik güçleri yaptıkları operasyonlarda Şehit Mehmet Jandarma Karakolu yakınlarında bugün buldukları şüpheli ve terk edilmiş bir araçta arama yaptı. Aramada aracın içinde bomba düzeneği tespit edildi. Bölgeye frekans karıştırıcı Jammer’li araçlar ve bomba uzmanları gönderilerek, patlayıcı etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem