20 Milyon Takipçisi Var

Twitter'daki en fazla takipçiye sahip kişi, 20 milyon barajını aştı. En yakın takipçilerinden biri ise 18 milyon takipçi sayısına sahip.Peki kim bu ünlü?Sosyal medya, ünlüler ile hayranları arasında en basit ve en hızlı iletişim kurma araçları diyebiliriz

20 Milyon Takipçisi Var

Twitter'daki en fazla takipçiye sahip kişi, 20 milyon barajını aştı. En yakın takipçilerinden biri ise 18 milyon takipçi sayısına sahip.

Peki kim bu ünlü?

Sosyal medya, ünlüler ile hayranları arasında en basit ve en hızlı iletişim kurma araçları diyebiliriz. Tabi bunu sadece ünlüler ile sınırlı tutmak yanlış. Dünyadaki önemli her konu, her olay ya da her kurum ile ilgili bir Twitter üyeliği ya da Facebook sayfası bulunuyor.

Twitter'daki en fazla takipçi sayısına ulaşan ünlü ise Lady Gaga oldu. 20 milyon takipçiye ulaşan Lady Gaga,rakiplerini geride bıraktı.

Diğer en çok takip edilen ünlüleri, takipçi sayıları ile sıralayacak olursak;

- Justin Bieber, 18 milyon takipçi

- Katy Perry, 15.7 milyon takipçi

- Shakira, 14.5 milyon takipçi

- Rihanna, 14.4 milyon takipçi.

- Britney Spears 13,5 milyon takipçi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem