2 yaşındaki oğlunu 6. kattan attı

Kayseri'de, tüyler ürperten bir olay meydana geldi.Evinden 2 yaşındaki oğlu Mehmet ile saat 11.00 sıralarında çıkan Fatma Zehra H. (24), hemen yanda bulunan inşaat halindeki binaya girdi. Genç kadın, 6 katlı inşaatın en üst katına çıkarak balkona yanaştı.

2 yaşındaki oğlunu 6. kattan attı

Kayseri'de, tüyler ürperten bir olay meydana geldi.

Evinden 2 yaşındaki oğlu Mehmet ile saat 11.00 sıralarında çıkan Fatma Zehra H. (24), hemen yanda bulunan inşaat halindeki binaya girdi. Genç kadın, 6 katlı inşaatın en üst katına çıkarak balkona yanaştı. Fatma Zehra H., kucağındaki oğlunu boşluğa bıraktı.

Zemine çakılan talihsiz çocuğu gören komşular polis ve sağlık ekiplerine ihbar etti. Polis, genç kadını aşağı inmesi için ikna etmeye çalışırken sağlık ekipleri de minik Mehmet'e müdahale etti. Ancak çocuğun çoktan öldüğü belirlendi.

Güçlükle ikna edilip hasteneye kaldırılan genç annenin sabahleyin çok sayıda ilaç içtiği belirlendi. Fatma Zehra H.'nın hamilelik sürecinde depresyona girdiği ve psikolojik tedavi görüp ilaç kullandığı kaydedildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem