2 Türk işçi kaçırıldı!

Irak ve Ukrayna'nın ardından bu kez de Libya'da Türk vatandaşları kaçırıldı. Libya'nın başkenti Trablus'da 2 Türk işçinin kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldığı bildirildi.Trablus'ta faaliyet gösteren Summa İnşaat için çalışan Emrah Bahçeci ve Na

2 Türk işçi kaçırıldı!

Irak ve Ukrayna'nın ardından bu kez de Libya'da Türk vatandaşları kaçırıldı. Libya'nın başkenti Trablus'da 2 Türk işçinin kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldığı bildirildi.

Trablus'ta faaliyet gösteren Summa İnşaat için çalışan Emrah Bahçeci ve Nazım Süpürgeci isimli iki Türk'ün iş çıkışı şantiyeden kaldıkları kampa giderken yollarının kesildiği ve kendilerinden bir daha haber alınamadığı belirtiliyor.

Dışişleri yetkilileri konuyu yakından takip ettiklerini ve bakanlık kaynaklarının gerekli girişimleri yaptığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem