2 terörist öldürüldü, 1 terörist yakalandı

Şırnak Valiliği, Silopi ilçesinde dün gece çıkan çatışmada, 2 teröristin öldürüldüğünü, 1 teröristin ise yakalandığını duyurdu. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Silopi ilçesinde PKK/KCK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 2 bölücü terö

2 terörist öldürüldü, 1 terörist yakalandı

Şırnak Valiliği, Silopi ilçesinde dün gece çıkan çatışmada, 2 teröristin öldürüldüğünü, 1 teröristin ise yakalandığını duyurdu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz Silopi ilçesinde PKK/KCK terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada 2 bölücü terör örgütü mensubu silah ve mühimmatlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiş olup, ayrıca ilçede yapılan operasyonlarda 1 bölücü terör örgütü mensubu da sağ olarak ele geçirilmiştir. Bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar devam etmektedir" denildi.

Teröristlerle birlikte, 2 adet M16, 1 adet Kaleşnikof, 11 adet el bombası, 13 adet şarjör ve çok sayıda fişeğin ele geçirildiği de bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler