2 şehidin cenazesi kayıp!

Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen patlamada şehit olan 2 asker cenazesinin kayıp olduğu bildirildi.Sabah saatlerinde Hakkari'den 12 kilometre mesafede bulunan Hakkari-Çukurca karayolu Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında meydana gelen 4 ayrı ş

2 şehidin cenazesi kayıp!

Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen patlamada şehit olan 2 asker cenazesinin kayıp olduğu bildirildi.

Sabah saatlerinde Hakkari'den 12 kilometre mesafede bulunan Hakkari-Çukurca karayolu Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında meydana gelen 4 ayrı şiddetli patlamada, 3 zırhlı taşıyıcı personel aracının havaya uçması sonucu 1 köy korucusu olmak üzere 8 asker şehit olurken, 1 korucu ile 13 asker olmak üzere 14 kişi yaralanmıştı. Patlamada sonra yapılan araştırmada ise, 2 askerin daha şehit olduğu ve cenazelerinin arandığı bildirildi.

HAKKARİ VALİSİ KONUŞTU

Hakkari Valisi Muammer Türker, şunları söyledi:

"Hakkari-Çukurca karayolunun 12. kilometresinde 4 ayrı patlama meydana geldi. Patlamada 7 asker, 1 köy korucusu olmak üzere 8 şehit verdik. 1 korucu olmak üzere 14 asker yaralandı. 2 şehit askerin ise kayıp olduğu belirtiliyor. Kayıp asker cesetlerinin bulunması için Zap Vadisi çevresinde arama çalışmaları sürüyor. Patlamanın hemen ardından karadan ve havadan bölgede bir operasyon başlatılmıştır."

Çukurca ilçesi Kazan Vadisi ile Şorti mevkiinde çatışmaların olduğu sorusuna ise, Vali Türker, "Bölgede operasyonlar devam ediyor. Çatışmaların olup olmadığı hakkında daha net bir bilgi alamadık. Ancak bölgede havadan ve karadan operasyonlar sürüyor" şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem