2 polis gezi kurşunuyla yaşayacak

Gezi Parkı eylemlerinde silahla yaralanan biri komiser iki polis memuruna isabet eden mermi çekirdeklerinin çıkarılamadığı öğrenildi. Polisler, felç riski ile karşı karşıya olduğu için bir ömür mermi çekirdeği ile birlikte yaşayacak. İstanbul'da yaşanan G

2 polis gezi kurşunuyla yaşayacak
Gezi Parkı eylemlerinde silahla yaralanan biri komiser iki polis memuruna isabet eden mermi çekirdeklerinin çıkarılamadığı öğrenildi. Polisler, felç riski ile karşı karşıya olduğu için bir ömür mermi çekirdeği ile birlikte yaşayacak.
 
İstanbul'da yaşanan Gezi Parkı olayları sırasında biri komiser iki polis memuru silahla yaralandı. Tedavi altına polisler iyileşmeyi beklerken doktorlardan kötü haber geldi. Polis memuru V.S.'nin kalça kemiğini kıran merminin kemiğe saplandığı belirtildi.
 
Kaval kemiğine mermi saplanan komiser K.D. ise felç riski ile karşı karşıya kaldı.
 
Doktorlar riskin büyük olması nedeniyle mermileri çıkarmama kararı aldı. İki polis de Gezi kurşununu ömür boyu bedenlerinde taşıyacak.
 
PEŞ PEŞE YERE YIĞILDILAR
 
Gezi Parkı olaylarının büyümesiyle Mecidiyeköy'de toplanan guruba müdahale eden polislere kalabalık arasından ateş eden provokatörler, iki polisi kurşunla yaralamıştı. 15 Haziran akşamı meydana gelen olayda Zincirlikuyu tarafından gelen guruba gaz ve tazyikli suyla müdahale sırasında iki polis memuru silahla vuruldu. Polisler art arda yere düştü. Olayın sıcaklığında mermi acısını hissetmeyen polisler kendilerine taş ve demir bilye isabet ettiğini düşündü.
 
KURŞUNU HASTANEDE ÖĞRENDİLER
 
Müdahaleye hazırlık esnasında vurulan polisler kurşun yediklerini anlamadıkları için yanlarında sadece bir arkadaşlarının kaldığı öğrenildi.
 
Yaklaşık 10-15 dakika yerde kaldıktan sonra müdahaleden dönen ekip arkadaşları için ambulans çağırdı. Göstericilerin molotof kokteyli, demir bilye ve taşlı saldırısı nedeniyle güçlükle hastaneye götürülen polisler tedavi altına alınmıştı. Memurların kurşunla yaralandığı hastanede anlaşıldı.
 
HAVAİ FİŞEK KURŞUN SESİNİ ENGELLEDİ
 
Eylemcilerin havai fişsek taş ve sapanlarla polise karşılık vermesi nedeniyle kurşun sesinin duyulmadığı öğrenildi. Müdahale için TOMA'ya emir verilmesinin ardından polislere kurşun sıkıldığı iddia edildi.
 
Zanlıların yakalanması an meselesi
 
Özel bir hastanede tedavilerine devam edilen memurların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kurşunların geldiği bölgeyi tespit eden Cinayet Büro ekiplerinin zanlıları yakalamasının an meselesi olduğu kaydedildi.
 
Polislerin morallerinin çok iyi olduğu öğrenildi. Meslektaşları tarafından sıklıkla ziyaret edilen polislerin, beklenenden daha önce iyileştiği kaydedildi. İkisi de bekar olan polislerin 3 yıllık memur oldukları ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem