2 PKK’lı ölü ele geçirildi

Şırnak'ta PKK'lılar Besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlatılan operasyonda 2 PKK'lı ölü ele geçirildi.PKK'lılar tarafından Besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan k

2 PKK’lı ölü ele geçirildi

Şırnak'ta PKK'lılar Besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırması sonrasında başlatılan operasyonda 2 PKK'lı ölü ele geçirildi.

PKK'lılar tarafından Besta taburu üs bölgesi ve yol kontrolü yapan korucu timine roketli ve uzun namlulu silahlı saldırısında bir korucunun yaralanması sonrasında, PKK'lıları etkisiz hale getirilmesi için 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığından ve Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugayından kalkan helikopterlerle Bestler-Dereler bölgesine hava destekli operasyon düzenledi.

Sıcak temasın yaşandığı Bestler-Dereler bölgesinde 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ve Çakırsöğüt 1'inci Jandarma Komando Tugayından kalkan Atak ve Süper Kobra tipi helikopterlerin yoğun ateşi sonucu 2 PKK'lı öldürüldü.

Bölgede operasyon devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler