2 mahkum firar etti

Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, hırsızlık suçundan hükümlü 23 yaşındaki İsmail Erdem ile 21 yaşındaki İlhan Karayel cezaevinden firar etti. Olay, bugün yapılan sayımda ortaya çıktı. Erdek Kapalı Cezaevi'nde hırsızlık suçundan kesinleşmiş 5'er yıl hapis cez

2 mahkum firar etti
Balıkesir'in Erdek İlçesi'nde, hırsızlık suçundan hükümlü 23 yaşındaki İsmail Erdem ile 21 yaşındaki İlhan Karayel cezaevinden firar etti. Olay, bugün yapılan sayımda ortaya çıktı.
 
Erdek Kapalı Cezaevi'nde hırsızlık suçundan kesinleşmiş 5'er yıl hapis cezaları bulunan İsmail Erdem ile İlhan Karayel, bu sabah kaldıkları cezaevinden iddiaya göre nöbetçilerin uyumasını fırsat bilerek, tel örgülerle kaplı duvardan atlayarak kaçtılar. Olay, öğlen havalandrıma sonrası yapılan sayım ile ortaya çıktı. Haber verilmesi sonucu polis ve jandarma ekipleri ilçenin giriş ve çıkışını kontrol altına aldı. Olayla ilgili soruşturmaya Erdek Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem