2 maden işçisi zehirlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde krom madeninde metan gazından etkilenen 2 işçi hastaneye kaldırıldı.Fethiye'nin Karacaören Mahallesi Kuzkabak mevkiindeki özel bir şirkete ait krom madeninde çalışan Yalçın Güngörmez (31) ile Ercan Güç (36), saat 12.00 sıraları

2 maden işçisi zehirlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde krom madeninde metan gazından etkilenen 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Fethiye'nin Karacaören Mahallesi Kuzkabak mevkiindeki özel bir şirkete ait krom madeninde çalışan Yalçın Güngörmez (31) ile Ercan Güç (36), saat 12.00 sıralarında iddiaya göre kullanılmayan bir ocağa girdi. İşçiler ocakta biriken metan gazından etkilendi. Fenalaşarak yere düşen maden işçileri, diğer maden işçileri tarafından fark edilerek ocaktan çıkarıldı. Çağrılan ambulansla Yalçın Güngörmez Fethiye Devlet Hastanesi'ne, Ercan Güç ise Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçilerin yoğun bakım ünitesine alındığı öğrenilirken, Göcek Jandarma Karakol Komutanlığı olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

2 maden işçisi zehirlendi

2 maden işçisi zehirlendi

2 maden işçisi zehirlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem