2. kattan atlayıp, şöförü dövdü!

 Düğün organizatörlüğü yanan Şemsettin Tağaş ile kardeşi 40 yaşındaki İbrahim Tağaş 15 Eylül'de işyerine giderken plakası açıklanmayan minibüsle, ara sokakta aniden yola çıkan ilkokul öğrencisi M.S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile dengesini kaybedip minib

2. kattan atlayıp, şöförü dövdü!

 Düğün organizatörlüğü yanan Şemsettin Tağaş ile kardeşi 40 yaşındaki İbrahim Tağaş 15 Eylül'de işyerine giderken plakası açıklanmayan minibüsle, ara sokakta aniden yola çıkan ilkokul öğrencisi M.S.'ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile dengesini kaybedip minibüsün altına giren çocuk yaralandı. Tağaş ile kardeşi yaralanan çocuğa yardım etmek için minibüsten indi. Bu sırada 112 Acil Servis'i arayıp ambulans istedi.

Sokaktaki bir güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedilen kazadan sonraki koşuşturma sırasında Hızır Taşçı ile oğlu Ergün Taşçı, minibüs sürücüsü ile kardeşine saldırdı. Tekmeli yumruklu saldırıya uğrayan Şemsettin Tağaş ile kardeşi İbrahim Tağaş, kaçmak istese de kalabalığın arasından kurtulamadı. Ağaç parçalarıyla dövülen Şemsettin Tağaş'ın sol kolu kırıldı. Bazı vatandaşların yardım ettiği Tağaş kardeşler minibüslerine bindirilerek olay yerinden gönderilmek istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler