2 gündür haber alınamayan genç uçurumda ölü bulundu

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde 2 gündür haber alınamayan Hakan Erel aracı ile 300 metrelik uçurumda ölü bulundu.Olay Tekirdağ Uçmakdere Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kız arkadaşı Hatice Akbulut'u 59 AP 539 plakalı aracı ile 14 Eki

2 gündür haber alınamayan genç uçurumda ölü bulundu

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde 2 gündür haber alınamayan Hakan Erel aracı ile 300 metrelik uçurumda ölü bulundu.

Olay Tekirdağ Uçmakdere Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kız arkadaşı Hatice Akbulut'u 59 AP 539 plakalı aracı ile 14 Ekim Salı gecesi Uçmakdere mahallesindeki evine bıraktıktan sonra bir daha Hakan Erel'den haber alınamadı. Erel'den haber alamayan kız arkadaşı durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri bölgede arama çalışmalarına başladı. Jandarmaya durumu bildiren Hatice Akbulut ve arkadaşları da kendi imkalarıyla Erel'i arama çalışmaları yaptı.

Hatice Akbulut ve arkadaşları, aramalar sonucu Hakan Erel'in aracını 300 metrelik uçurumda görünce jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen Jandarma ve AFAD ekipleri aracın bulunduğu uçuruma halatlar yardımıyla ulaşmaya çalıştı. Araca ulaşan AFAD ekipleri ve jandarma Hakan Erel'in öldüğünü tespit etti. Erel'in cansız bedeni halatlar yardımıyla uçurumdan yukarı çıkarılarak ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem