2 asker hayatını kaybetti!

Edinilen bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi 21. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan er Ahmet Sezgin (21) ve ismi henüz öğrenilemeyen bir asker, silah kazası sonucu hayatını kaybetti. Askerin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere

2 asker hayatını kaybetti!

Edinilen bilgiye göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi 21. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan er Ahmet Sezgin (21) ve ismi henüz öğrenilemeyen bir asker, silah kazası sonucu hayatını kaybetti. Askerin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere öğle saatlerinde Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Er Ahmet Sezgin cenazesinin yarın Nazilli'ye getirileceği bildirildi.
Konuya ilişkin İHA muhabirinin sorularına yanıt veren Hakkari Valisi Muammer Türker, "Olayın doğru olduğunu söyleyebilirim. Ama şuanda olayın mahiyetini bilmiyorum" dedi. Türker, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti.

AİLESİ YIKILDI

Yüksekova'da vatani görevini yapmakta olan 90/4 tertip er Ahmet Sezgin'in, Nazilli Prof. Muammer Aksoy Mahallesi 1211 Sokak'ta ikamet eden ailesi, saat 15.00 sıralarında acılı haberi aldı. Aile acı haberle adeta yıkıldı. Olayın nasıl olduğunu bilmediklerini ifade eden Ahmet Sezgin'in babası Abdurrahman Sezgin (57), "Kafamız çok karışık. Tek sorumuz var, olayın nasıl olduğunu bilmek istiyoruz" dedi.
Acılı anne Güler Sezgin (46) ile akrabaları evde ağıtlar yakarken, baba Abdurrahman Sezgin ise evin önünde dost ve akrabalarını karşılayarak taziyeleri kabul etti.

TERHİSİNE 35 GÜN KALMIŞTI

Bekar olan ve 2'si kız toplam 8 kardeşi bulunan Ahmet Sezgin'in, Nazilli'de halde çalıştığı belirtildi. Er Ahmet Sezgin'in terhisine 35 gün kaldığı, birkaç gün önce ailesini aradığı ve uçak biletini aldığını belirttiği, onlara "Merak etmeyin, artık uçak biletimi de aldım geliyorum" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler