18 ton kaçak çay böyle imha edildi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçen yıl Erzincan- Erzurum karayolu üzerinde bir TIR'da yaptıkları kontrolde yasa dışı yollardan getirilen 18 ton çaya el koydu.Trabzon ve Erzincan İl Kontrol Lab

18 ton kaçak çay böyle imha edildi

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri geçen yıl Erzincan- Erzurum karayolu üzerinde bir TIR'da yaptıkları kontrolde yasa dışı yollardan getirilen 18 ton çaya el koydu.

Trabzon ve Erzincan İl Kontrol Laboratuvarlarında yapılan tahlillerde çayın küflü çıktığını belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, "Analiz sonuçlarına göre çayların içerisinde küf ve mantar olduğu tespit edilmiştir" dedi.

Çuvallar dolusu kaçak çay, belediyeye ait çöp depolama alanına götürüldü ve yetkililerin gözetiminde yakılarak imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem