18 milyon euroluk mal varlığına ambargo

Eski IMF Başkanı, Rodrigo Rato'nun 18 milyon euroluk mal varlığına ambargo konuldu.Eski Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı, eski İspanya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı ve eski Bankia bankasının başkanı Rodrigo Rato'nun mal varlığı için mahkemeden

18 milyon euroluk mal varlığına ambargo

Eski IMF Başkanı, Rodrigo Rato'nun 18 milyon euroluk mal varlığına ambargo konuldu.

Eski Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı, eski İspanya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı ve eski Bankia bankasının başkanı Rodrigo Rato'nun mal varlığı için mahkemeden ambargo konulması kararı çıktı. Rato'nun IMF'den aldığı emekli parası dahil toplam 18 milyon euroluk mal varlığına ambargo konuldu. Mahkeme, yolsuzluk, para aklama ve vergi kaçırmakla suçlanan Rato'nun önceden belirlenen kefalet bedelini yatırmamasından dolayı ambargo konulması kararı alındığını duyurdu.

Rato daha önce kara para aklama ve vergi kaçakçılığından dolayı gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı. Mali polis Rato'nun evinde 2 kez de arama yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem