17 yaşındaki gencin cesedi feci halde bulundu!

Habertürk'te yer alan habere göre intihar ettiği belirlenen gencin kokmuş, bacakları vahşi hayvanlar tarafından yenmiş olan cesedi, yanında kaldığı dayısının oğlu tarafından güçlükle teşhis edilebildi. Bir yıldır memleketi Erzurum'da bulunan çiftçi İsmai

17 yaşındaki gencin cesedi feci halde bulundu!

Habertürk'te yer alan habere göre intihar ettiği belirlenen gencin kokmuş, bacakları vahşi hayvanlar tarafından yenmiş olan cesedi, yanında kaldığı dayısının oğlu tarafından güçlükle teşhis edilebildi.

Bir yıldır memleketi Erzurum'da bulunan çiftçi İsmail Karataş (56), dün saat 15.00 sıralarında, Nazilli'deki evine dönüp, Ocaklı Mahallesi, Mersin Kırım Mevkisi'ndeki zeytin bahçesine gitti.

Zeytinliğe yaklaştığında ağır bir koku geldiğini farkeden Karataş, merak edip nedenini araştırmaya başladı. Bu sırada ağaçlardan birinde diz kapaklarından aşağısı olmayan bir erkek cesedi bulan Karataş, durumu jandarmaya bildirdi.

Jandarma, uzun süredir sicimle ağaçta asılı duran ve bacakları vahşi hayvanlar tarafından yendiği belirlenen erkek cesedinin geçen 8 Eylül'den bu yana kayıp olan ve yakınları tarafından Ovaeymir Polis Merkezi'ne kayıp başvurusunda bulunulan Canbey Taşdan'a ait olduğunu belirledi.

Taşdan'ın geçen ramazan bayramından beri yanında kaldığı ve birlikte inşaatlarda çalıştığı dayısı Nusret Köse'nin Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evinden Aydın'daki ailesinin yanına gitmek üzere ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Taşdan'ın cesedini dayısı Nusret Köse teşhis edemedi. Bunun üzerine ceset bu defa Köse'nin oğlu Ferdi Köse'ye gösterildi. Ferdi Köse, cesedin Taşdan'a ait olduğunu teşhis etti.

Bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü ve iki ay önce de hap içerek intihar teşebbüsünde bulunduğu öğrenilen Taşdan'ın cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morgu'na kaldırıldı. Jandarma, Taşdan'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem