17 Aralık üzerinden muhalefete yüklendi

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, 17 Aralık operasyonunun AK Parti’yi yenemeyenlerin değirmenine su taşıdığını belirterek, muhalefete yüklendi.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin’in projelerini an

17 Aralık üzerinden muhalefete yüklendi

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, 17 Aralık operasyonunun AK Parti’yi yenemeyenlerin değirmenine su taşıdığını belirterek, muhalefete yüklendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin’in projelerini anlattığı lansman toplantısında partililere seslenen Çelik, “17 Aralık operasyonunu yapanlar aslında sandıkta bir türlü demokratik yollarla AK Parti’yi yenemeyenlerin değirmenine su taşıdı. 17 Aralık operasyonu olmasaydı Kemal Kılıçdaroğlu meydanlarda, grup toplantılarında ne söyleyecekti. Devlet Bahçeli’nin idare edeceği bir konu vardı. ‘Memleketi böldünüz, vatana ihanet ettiniz’ diyecekti. Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu ne söyleyecekti meydanlarda. Biz 12 yıldır merkezi hükümette, 10 yıldır ise mahalli idarelerde iktidardayız. Biz 11 yıldan beri AK Parti idik de son yılda mı ‘kara parti’ olduk” dedi.

“Kim tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatırsa, kim hırsızlık ve yolsuzluk yaparsa hep birlikte onun elini kırmak hepimizin namus borcudur” diyen Çelik, “Mahkemeler birisi ile ilgili olarak nihai hükmü vermeden ve karar tesis etmeden haysiyet cellatlığı yaparak, bir insanın peşinen suçlu ilan edilmesi veya peşinen suçsuz ilan edilmesi kabul edilemez. Kılıçdaroğlu dedi ki ‘247 milyarlık yolsuzluk yapılmış’. Bu 247 katrilyon demektir. Türkiye’de merkezi yönetim genel bütçe ve katma bütçeye dahil olan kurumlar ve bütün mahalli idareler, özel idare ve belediyeler dahil, buna okullar, barajlar da dahil 1 yılda 40 milyarlık yatırım yapılıyor. 1 yılda 40 milyarlık yatırım yapan ülkede sen 247 milyarlık yolsuzluktan bahsediyorsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem