17 Aralık operasyonunda şok gelişme !

17 Aralık soruşturmasını yürüten savcılar Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç dosyadan alındı.Savcı Celal Kara, Reza Zarrab'ın mal varlığına konulan tedbir kararının mahkeme tarafından kaldırılmasına itiraz etmişti.İki bakanın oğlu, Halkbank Genel Müdürü Süleyman

17 Aralık operasyonunda şok gelişme !

17 Aralık soruşturmasını yürüten savcılar Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç dosyadan alındı.Savcı Celal Kara, Reza Zarrab'ın mal varlığına konulan tedbir kararının mahkeme tarafından kaldırılmasına itiraz etmişti.

İki bakanın oğlu, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Arslan ve işadamı Rıza Sarraf'ın da tutuklandığı yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında, dosyayı yürüten savcılar Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç dosyadan alındı.

Celal Kara’nın İnfaz Savcılığı’nda görevlendirildiği öğrenilirken, soruşturmaya sonradan atanan Mustafa Erol da özel soruşturma bürosunda görevlendirildi. Dosyada sadece görevli olarak Ekrem Aydıner kaldı.

Al Jazeera Türk'te yer alan habere göre; savcı Celal Kara ile Mehmet Yüzgeç soruşturma kapsamında iddianameyi yazmaya başlamıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler