1500 rakımda VİRÜS UYARISI

Bilişim sektörünün önde gelen firması bayi toplantısını Hıdırnebi Yaylası’nda gerçekleştirdi.  Haber61/Haber Servisi Trabzon büyük organizasyonlara, kongre ve toplantılara imza atıyor. Son olarak 1500 rakımdaki Hıdırnebi Yaylası’nda bir araya gelen Eset N

1500 rakımda VİRÜS UYARISI

Bilişim sektörünün önde gelen firması bayi toplantısını Hıdırnebi Yaylası’nda gerçekleştirdi. 

Haber61/Haber Servisi

Trabzon büyük organizasyonlara, kongre ve toplantılara imza atıyor. Son olarak 1500 rakımdaki Hıdırnebi Yaylası’nda bir araya gelen Eset Nod32 antivirüs programı firması, bayi yetkilileri ile üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.  Eset Nod32 Dağıtım Kanal Müdürü Asım Akbal,”Artık virüs programları bir ihtiyaç haline gelmiştir. Öyle virüsler var ki sizin mailinizden bilgisayarınızı ele geçiriyor. Bütün önemli özel bilgilerinizi ele geçiriyor. Bunun için çok dikkatli olmak, yedekler almak, en önemlisi sağlam bir virüs programı bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu. 

31-001.jpg

Yaklaşık 12 yıl önce Stratus Bilişimle Türkiye pazarına açılan Eset Nod32 antivirüs programı, bayilerin yoğun katılımı ile Trabzon’un Akçaabat İlçesine bağlı 1500 rakımlı Hıdırnebi Yaylasında bir araya gelerek, hem sohbet etti, hem de programın yeni özelliklerini anlatarak program hakkında ki soruları yanıtladılar.Toplantının açılışında bir sunum yapan Eset Nod32 Dağıtım Kanal Müdürü Asım Akbal, Stratus Bilişim firmasının 2000 yılında kurulan bir yazılım firmasın olduğunu belirterek, “Lokomotif ürünümüz Eset Nod 32’dir. Eset programı 1987’de 4 kişi tarafından kuruldu. Küçük bir odada kurulan bu şirketin bünyesinde şu an bini aşkın çalışanı var. Bilişim çağı büyüdükçe ihtiyaçlar çoğaldıkça firmamızda büyüdü gelişti. Bu ihtiyaçla beraber zararlı virüslerde çoğaldı. 2012 yılına baktığımızda zararlı yazılım sayısı 50 milyon iken 2014 yılında 210 milyon bu gün ise bu sayı 350 milyona ulaşmıştır. Artık virüs programları bir ihtiyaç haline gelmiştir. Öyle virüsler var ki sizin mailinizden bilgisayarınızı ele geçiriyor. Bütün önemli özel bilgilerinizi ele geçiriyor. Bunun için çok dikkatli olmak, yedekler almak, en önemlisi sağlam bir virüs programı bilgisayarınızda kurulu olması gerekiyor. Biz Eset Türkiye olarak hem bayilerimizin hem bireysel ve kurumsal müşterilerimiz için çalışmaktayız. Daha güvenli bir teknolojiyi Eset Nod32 ile kullanabilirsiniz” diye konuştu.        

 Ardından söz alan Stratus Bilişim Eset Nod 32 Saha Grup Müdürü Hakan Ünlü yedeklemenin önemini vurgulayarak; “Bunun için çok iyi bir yedekleme ürünü kullanmanızı öneriyoruz. Stratus Bilişim olarak hızlı dönüşüm sağlayan bir ürünün satışını yapıyoruz. Bir hastaneyi örnek alalım; verilerini yedeklemiş ama geri dönüşümü çok kısa zamanda almak istiyor. Bir hastanenin bir gün boyunca hasta kabul edememesi tahammül edilecek bir durum değildir. Bunun için kısa sürede yedekleri geri dönüştürebilmesi gerekiyor. Bu yüzden hızlı dönüşüm programına ihtiyaç var. Bu noktada Storagecraft Shadow Protect işlerinizi kolaylaştırıp zaman kaybını ortadan kaldıracaktır” ifadelerini kullandı.

Program yaylada serbest zaman ve çeşitli aktivitelerle devam etti. Eset Nod 32 Karadeniz Sorumlusu Adem Hotaman, davetlilerle tek tek ilgilendi. Organizasyon esnasında gerçekleşen etkinliklerle eğlenceli vakit geçiren bayiler organizasyondan çok memnun kaldıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem