15 yaşında denilen Cemal Yıldız'ın ailesi konuştu

Soma'daki faciada yitirdiğimiz işçiler yüreklerimizi burktu. Ancak dün sabah televizyonlarda ve internet sitelerinde yayınlanan bir video vardı ki o içimizi parçaladı. Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde soğuk hava deposu önünde cenazesini bekleyen bir vatanda

15 yaşında denilen Cemal Yıldız'ın ailesi konuştu
Soma'daki faciada yitirdiğimiz işçiler yüreklerimizi burktu. Ancak dün sabah televizyonlarda ve internet sitelerinde yayınlanan bir video vardı ki o içimizi parçaladı.
 
Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde soğuk hava deposu önünde cenazesini bekleyen bir vatandaş yeğeninin de madende olduğunu söylüyordu. 'Yeğenin kaç yaşında?' sorusuna da '15 yanıtını' vermişti acıyla...
 
Türkiye'nin en çok konuştuğu konulardan biri bu oldu. Nasıl olur da 15 yaşında bir çocuk madende çalışır diye tartışıldı.
 
İSPAT ETSİNLER İSTİFA EDERİM
 
Enerji Bakanı Taner Yıldız, 15 yaşında bir çocuğun madende çalışmadığını söyledi ve "İspat etsinler istifa ederim" dedi.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de net bir dille böyle bir şeyin olmadığını söyledi.
 
15 DEĞİL 19 YAŞINDA
 
Kanal D Haber, 15 yaşında olduğu iddia edilen Cemal Yıldız'ın evini buldu, anne ve babasıyla konuştu.
 
Aile, bugün toprağa verecekleri oğullarının 19 yaşında olduğunu, fiziken çok küçük göründüğünü bu nedenle dayısının da 15 yaşında demiş olabileceğini söyledi.
cemal1505.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler