15 polis ve 3 asker pişti oldu

İstanbul'da kumar organizatörlerine yönelik sabaha karşı 20 adreste düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, konuyla ilgili 10 kişiyi daha gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler arasında 15 polis ile 3 rütbeli

15 polis ve 3 asker pişti oldu

İstanbul'da kumar organizatörlerine yönelik sabaha karşı 20 adreste düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, konuyla ilgili 10 kişiyi daha gözaltına aldı. Yakalanan şüpheliler arasında 15 polis ile 3 rütbeli asker de yer alıyor. Askerlerin halen görevde olması dolayısıyla İstanbul Merkez Komutanlığı'nda tutuluyor.

Yetkililer gözaltına alınan kamu görevlilerinin kumarhanelerin açılmasına göz yummak ve rüşvet almakla suçlanıyor. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürerken soruşturmayla ilgili gözaltıların süreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem