15 kez kalbi durdu ama yaşama tutundu

Antalya'da trafik kazası sonrası kalbi 15 kez duran ve elektroşok verilerek yaşama döndürülen 30 yaşındaki Ali Öner , 24 gün sonunda kendi kendine yemek yiyip, konuşmaya başladı.Antalya'nın Finike İlçesi'nde özel bir zirai ilaç firmasının temsilciliğini y

15 kez kalbi durdu ama yaşama tutundu

Antalya'da trafik kazası sonrası kalbi 15 kez duran ve elektroşok verilerek yaşama döndürülen 30 yaşındaki Ali Öner , 24 gün sonunda kendi kendine yemek yiyip, konuşmaya başladı.

Antalya'nın Finike İlçesi'nde özel bir zirai ilaç firmasının temsilciliğini yapan 30 yaşındaki Ali Öner, Finike- Kumluca arasında otomobiliyle seyir halindeyken Geyikciler mevkiinde tali yoldan çıkan motosikletliye çarpmamak için direksiyonu kırınca, yol kenarındaki kayaya çarptı.

Ağır yaralı ve bilinci kapalı halde Finike Devlet Hastanesi'ne getirilen Öner, solunumu durduğu için ambulansla Antalya'daki Özel Medisu Hastanesi'ne götürüldü.

Yol boyunca ve hastanede 15 kez kalbi duran Ali Öner, elektroşok verilerek yaşama döndürüldü. Kafatasının sol tarafında kırık tespit edilen Öner acilen ameliyata alınarak, kafatasında biriken kan boşaltıldı.

Yoğun bakım ünitesinde 4 gün uyutulan Ali Öner, 24 gün sonunda kendi kendine yemek yer ve konuşur hale geldi.

ENDER VAKALARDAN BİRİ

Hastanenin beyin ve sinir cerrahı Opr. Dr. Oğuz Ülkü, Bu tür vakalarda yaşama şansı milyonda 1 olduğunu belirterek, ''Biz bu şansı yüzde 100'e çevirdik. Karşılaştığım ve hayata döndürdüğüm ender vakalardan oldu" diye konuştu.

Geçirdiği kaza sonrası getirildiği hastanede deyim yerindeyse yeniden canlandırıldığını öğrendiğini ifade eden Ali Öner, "Ambulansla hastaneye getirilmişim. Sağolsun doktorlar iyi ilgilenmişler. Dünya durdukça onlar da dursun, ömürleri uzun olsun. Ölümden döndürmüşler beni. Çok mutluyum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem