1461 Trabzon yeni başkanını seçti!

1461 Trabzon'da bugün kongre heyecanı yaşandı. Saat 14.00'de Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezinde yapılan Genel Kurul'da 1461 Trabzon'un yeni Başkan belli oldu. HABER61 TV'Yİ CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! Yapılan oylama sonucunda oy kullanma ha

1461 Trabzon yeni başkanını seçti!

1461 Trabzon'da bugün kongre heyecanı yaşandı.

Saat 14.00'de Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezinde yapılan Genel Kurul'da 1461 Trabzon'un yeni Başkan belli oldu.

HABER61 TV'Yİ CANLI OLARAK İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yapılan oylama sonucunda oy kullanma hakkı bulunan 99 delegeden 34'u oy kullandı. Geçersiz oyun olmadığı seçimler sonucunda Bekir Aktürk 1461 Trabzon'un yeni başkanı oldu.

GENEL KURULDA NELER YAŞANDI?

DİVAN BAŞKANLIĞI SEÇİLDİ

1461 Trabzon Seçimli Olağan Genel Kurulu Divanına başka Olarak Sebahattin Alemdar, Osman Arz ve ibrahim Bakır seçildi.

BEKİR AKTÜRK: "TRABZONSPOR'UN MUTFAĞIYIZ" AÇIKLAMALARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

ŞABAN BÜLBÜL: "YANLIZ BIRAKILDIK"

1461 Trabzon Eski Başkanı Şaban Bülbül Genel Kurul'da yaptığı konuşmada "Biz yönetim kurulumuzla hep birlikte olduk. Göreve geldiğimizde Kadir Özcan hocamız vardı. Kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Diğer Hocalarımıza ve Hamdi hocamıza teşekkür ediyorum. Sadece amaç bir yönetimi eleştirmek değil. Başarılı olunca da tebrik edilmesi gerekiyor. Biz yalnız bırakıldık. Bugünden sonra bu takımı yalnız bırakmayalım. Rakip takım seyircisi Trabzonspor seyircisinden fazla olmasın. Futbol kenti diye bahsettiğimiz Trabzon’da maçlarda taraftarları 100-150 civarında bırakmayalım. Liderle aramızda 11 puan fark var. Bizim Türkiye kupasında aldığımız başarılı sonuçlar var. Biz oyunculara Türkiye Kupası maçları için “Bizim için yenmeniz yenilmemiz önemli değil. Bizim için Türkiye kupasında kendi becerilerinizi öne çıkarmak için mücadele edin” dedik. Bu takıma destek verilmesini istiyorum" dedi.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAMIŞTI

1461 Trabzon'da alınan karar gereği çoğunluğun aranacağı ilk kongre tarihi 8 ocak olarak belirlenmişti. Ancak Bu tarihte çoğunluk sağlanamamış ve Kongre çoğunluğun aranmayacağı ikinci tarih olan 18 Ocak 2016 tarihinde aynı gündemle yapılamsına karar verilmişti.

TEK ADAYLI SEÇİM

Kongre öncesinde kimin başkan olacağı konusunda çeşitli isimler gündeme gelirken Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın kararı ve yapılan görüşmeler soncunda  Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk'ün tek liste ile başkan adayı olarak seçime girmesine karar verildi.

bekir-akturk-001.jpg

Yönetim Kurulu Listesi şu şekilde;

Bekir Aktürk, Turan Altuntaş, Şahap Güven, Osman Aynacı, Zekeriya Öztürk, Nihat Akyüz, Adnan Tonyalı, Turgay Özsandıkçı, Neşat Reis, Turan Moradaoğlu, Yener Durmuş, Tuncay Çeliköz, Dursun Kara

Denetleme Kurulu Üyeleri;

Asil üyeler: Adnan Bayram, İbrahim Bakır,İsmail Özsalih

Yedek Üyeler: Emel Beklemiş, Mustafa Özbalıkçı, Ramazan Ünal

Disiplin Kurulu:

Asil Üyeler: Tayfun Sezeroğlu, Murat İskender, Aysun Karahasnoğlu

Yedek Üyeler: Yüksel Altun, Osman Arz, Yaşar Bayram

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem