1461 Trabzon'dan o takıma imza attı

1461 Trabzonlu oyuncu imza attı

1461 Trabzon'dan o takıma imza attı

1461 Trabzon'da forma giyen Emrullah Kokoç, Çorum Belediyespor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor, dış transferde 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek isteyen kırmızı siyahlı ekip, doğrudan 2. Lig'e yükselebilmek amacıyla teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında daha önce 7 futbolcuyla sözleşme imzalayan Çorum Belediyespor, dış transferde 3 futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Kartalspor'dan stoper Abdullah Karmil ve 1461 Trabzon'dan orta saha oyuncusu Emrullah Kokoç'la 1'er yıllık sözleşme imzalayan Çorum temsilcisi, Malatyaspor'dan forvet oyuncusu Yakup Alkan'ı da sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine kattı.

Kulüp yönetim kurulu üyeleri Yetkin Özbey ile Fahri Yandık'ın da katıldığı belediye konferans salonundaki törende sözleşmeleri imzalayan 3 futbolcu da Çorum Belediyespor'un şampiyonluk hedefine ulaşması çaba sarf edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler