1461 Trabzon Altınordu maçına odaklandı!

1461 Trabzon'un PTT 1. Ligi'nin 20. haftasında 6 Şubat cumartesi günü Avni Aker Stadı'nda Altınordu ile oynayacağı karşılaşmayla ilgili Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak, açıklamada bulundu.   Akbayrak, tüm takımın Altınordu maçına odaklandığını ve tara

1461 Trabzon Altınordu maçına odaklandı!
1461 Trabzon'un PTT 1. Ligi'nin 20. haftasında 6 Şubat cumartesi günü Avni Aker Stadı'nda Altınordu ile oynayacağı karşılaşmayla ilgili Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak, açıklamada bulundu.
 
Akbayrak, tüm takımın Altınordu maçına odaklandığını ve taraftar desteğiyle sahadan üç puanla ayrılan tarafın kendileri olacağını söyledi. 
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Teknik Direktör Akbayrak, "Artık Kupa defterini kapattık ve lige ağırlık verdik" dedi. 
 
İzmir temsilcisi Altınordu maçında üç puan almak için oynayacaklarını dile getiren Akbayrak, şöyle konuştu;
 
"1461 Trabzon olarak öncelikle bizim amacımız misyonumuza uygun hareket etmek ve Trabzonspor'a futbolcu yetiştirmek. Daha sonra toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp PTT 1. Lig'de kalıcı olmak. Bu nedenle Altınordu maçını  hırslı, inançlı ve azimli oynayarak kayıpsız kapamak istiyoruz. Bu karşılaşmada taraftarımızın desteğini her zamanki gibi görmek gücümüze güç katacaktır "
 
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
 
Bordo-Mavi-Beyazlı ekibimiz, Altınordu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
 
Teknik Direktör Sebahattin Akbayrak yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda sakat olan Recep Uğur takımdan ayrı düz koşu yaptı. Serbest ısınma hareketleriyle antrenmana başlayan futbolcular ardından gruplara ayrılarak dar alanda pas koordinasyon yaptı. Daha sonra tam sahada taktiğe yönelik çif kale maç yaparak günü tamamladı.
 
ergn5766.jpg
 
ergn5776.jpg
 
ergn5777.jpg
 
ergn5802.jpg
 
ergn5825.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem