12 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Boyacılık yapan ve bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Orhan İlban, 2 çocuğunun annesi Faize İlban ile Güneş Mahallesi'ndeki evlerinde tartıştı. Dün gece de Orhan İlban'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki annesi Yeter İlban'ın evine giden çift, sabah kahvaltı ya

12 yerinden bıçaklayarak öldürdü

Boyacılık yapan ve bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Orhan İlban, 2 çocuğunun annesi Faize İlban ile Güneş Mahallesi'ndeki evlerinde tartıştı. Dün gece de Orhan İlban'ın Cumhuriyet Mahallesi'ndeki annesi Yeter İlban'ın evine giden çift, sabah kahvaltı yaptıktan sonra yeniden tartışmaya başladı. Tartışma üzerine koca İlban, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşini 12 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın, komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acilen ameliyata alınan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrasında, tartışmanın yaşandığı evin penceresinden olan biteni anlamaya çalışan, çiftin 7 yaşındaki kızları Sıla ile 4 yaşındaki oğulları Davut'un görüntüsü yürekleri burktu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler