12 ürün toplatılıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, güvensizliği tespit edilen 12 ürün için toplatma kararı aldı.Bakanlığın internet sitesindeki açıklamada, güvensizliği tespit edilen ve haklarında piyasaya arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı verilerek mevzuat ile

12 ürün toplatılıyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, güvensizliği tespit edilen 12 ürün için toplatma kararı aldı.

Bakanlığın internet sitesindeki açıklamada, güvensizliği tespit edilen ve haklarında piyasaya arz yasağı, toplatma ve bertaraf kararı verilerek mevzuat ile belirlenen süreçleri tamamlanan yaptırım kararlarına ilişkin bilgilere yer verildi.

Bu kapsamda aralarında yangın söndürme cihazları, su ısıtıcısı ve taşınabilir elektrikli fırının da bulunduğu marka ve modelleri belli 12 ürün için toplatma kararı alındı.

Üretici firmaların isimleri de açıklanırken toplatmaya konu ürünleri ellerinde bulunanların, ürünün üreticisine başvurmaları gerektiği, kararın üreticilerin tüm ürünlerini kapsamadığı ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem