12 saat sonra Tekrar yayındayız

12 saat sonra Tekrar yayındayız

Bu sabah saatlerinden itibaren server bakım çalışmaları için sizlere ulaşamayan radyohaber61 saat 23:30 itibarı ile tekrar sizlerle.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına başlattığımız server bakım çalışmaları sona erdi ve radyohaber61'i 12 saati bulan bir sürenin ardından tekrar sizlerle bıluştırduk.

Sizlere 12 saat boyunca hizmet veremediğimiz için özür dileriz

Hep sizlere daha iyisini vermeye çalışan haber61 yayıncılıktan yeni bir hamle.

Artık haber61 TV’de sizlerin hizmetinde.  

Kurulduğu günden beri sizlerin büyük ilgisi ve beğenisiyle, Türkiye’nin sayılı medya kuruluşlarından birisi durumuna gelen haber61 yayıncılık “Trabzon’dan Karadeniz’e, Karadeniz’den Türkiye’ye, Türkiye’den de tüm dünya’ya açılan pencere” sloganı ile çıktığı yolda büyümesine devam ediyor.  
Haber61.net ile 6yılı aşkın bir süre önce başladığımız yayın hayatımızda bizlere gösterdiğiniz destek ve güvenden cesaret alarak radyohaber61’i sizlerin hizmetine sunduk. Radyo haber61’de tıpkı haber61.net’e gösterdiğiniz ilgi ile 7 aylık süre içerisinde Türkiye’nin en çok dinlenen radyolarından oldu. Radyohaber61 yayına girdiğinde sizlere bir sözümüz vardı. Sizlere haber61 TV çok yakında sizlerle olacak demiştik. Ne mutlu bizlere ki her şeyin en iyisini hak eden sizlere verdiğimiz bu sözü de yerine getirdik.Ve haber61TV’de yayınlarına başladı.

Bugün sizlere verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Haber61tv canlı yayınları ile Trabzon'u yanınıza getirdi. Şampiyonlar Ligi basın açıklamaları, Hüseyin Avni Aker Stadyumu önünden ve şehrin muhtelif yerlerinden yapılan canlı yayınlarla Trabzon'da ki Gözünüz oldu.

Sizler tıpkı haber61.net'e gösterdiğiniz ilgiyi radyohaber61 ve haber61 tv'ye de gösterdiniz. Sorumluluğumuzu biliyoruz, sizlerin haber61 yayıncılığa olan güvenini biliyoruz ve sizlere layık olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.  

Bizim işimiz internet, bizim işimiz hız. Haber61.net, radyohaber61 ve haber61 TV de sizlere internetten hizmet verecek.Biz haberin NET adresiyiz.Sizin istediğiniz doğrultuda da yolumuza devam edeceğiz.

haber61tv'yi izlemek için TIKLAYINIZ...

 Radyohaber61'i dinlemek için TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem