115 terörist etkisiz hale getirildi

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP'ye, PKK'nın terör örgütü olduğunu açıklamasını istediğini ancak bunu şimdiye kadar söylemediklerini ifade etti. Çünkü oradan beslendiklerini, aksini yaptıkları halde akıbetlerinin, sonlarının ne olacağını bildiklerini a

115 terörist etkisiz hale getirildi

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, BDP'ye, PKK'nın terör örgütü olduğunu açıklamasını istediğini ancak bunu şimdiye kadar söylemediklerini ifade etti. Çünkü oradan beslendiklerini, aksini yaptıkları halde akıbetlerinin, sonlarının ne olacağını bildiklerini anlatan Erdoğan, şu an belediyelerin birçoğunda görünen belediye başkanlarının belediyeyi yönetmediklerini, bunların tayin ettiği kişilerin yönettiğini ve o kişilerin de malum olduğunu kaydetti.

 

Bu malum medyanın Şemdinli'de psikolojik harekatı başlattığını dile getiren Erdoğan, doğal olarak, ister istemez askerin ve kendilerinin etkilendiğini söyledi. Polis ve askerin müşterek çalışmayı yürüttüğünü anlatan Erdoğan, şu ana kadar Şemdinli olayında 23 Temmuz'dan bu yana iki şehit olduğunu, 115 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirtti.

 

Şehit sayısının fazla olduğu haberlerinin yalan olduğunu vurgulayan Erdoğan, karşı tarafın psikolojik harekat yaptığını, bu medyanın da kalkıp ona alet olduğuna dikkat çekti. "Soruyorum bu medya kimin?" diyen Erdoğan, onların ocağına odun taşıyanlar olduğunu ifade etti.

 

"Bizim kontrolümüz dışında bir yer yok. Güvenlik güçlerimiz istediği zaman istediği yerde operasyon yapabiliyor." diyen Erdoğan; Şemdinli, Yüksekova, Çukurca merkezde AK Parti teşkilatlarına terör örgütü tarafından saldırılar yapıldığını ifade etti. Erdoğan, "Bu mücadeleyi demokrasi içinde vermeye varsalar, buyursun versinler ama demokrasi dışında bu mücadeleyi vermeye kalkarlarsa güvenlik güçleri karşılarına çıkar." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler