10 PKK 4 çocukla teslim oldu!

PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarında faaliyet gösterirken örgütten kaçan 10 PKK'lı yanlarında 4 çocukla birlikte Şırnak'ın Silopi İlçesi'nden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'na gelerek Emniyet Amirliği'ne teslim oldu.Teslim olan PKK'lılarla ilgili soruştu

10 PKK 4 çocukla teslim oldu!

PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarında faaliyet gösterirken örgütten kaçan 10 PKK'lı yanlarında 4 çocukla birlikte Şırnak'ın Silopi İlçesi'nden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'na gelerek Emniyet Amirliği'ne teslim oldu.

Teslim olan PKK'lılarla ilgili soruşturma devam ederken, Genelkurmay Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Irak Kuzeyinde faaliyet gösteren ve yaşları 15 ila 20 arasında olan bölücü terör örgütü mensubu 10 terörist, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olmuştur" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem